EVENTS

Van der Aalst Events organiseert, conform uw wensen, een totaalconcept. Hierbij nemen we de volledige (project)organisatie uit handen. Regelen van een locatie, verzorgen van de (thematische) aankleding, catering, verlichting, beeld & geluid etc. etc. We nemen echt alles uit handen, ontzorgen u volledig.

Met kennis, ervaring en een hands-on mentaliteit creëren wij niet alleen een geslaagd evenement maar zetten we een totaal beleving neer!

UITZONDERLIJKE EVENT LOCATIES

Van der Aalst Events organiseert uw event waar gewenst – op uw eigen bedrijf, een bestaande event locatie, open vlakte of in een industrieel pakhuis. Wij zoeken de perfecte setting voor uw event. Van der Aalst Events werkt samen met meerdere veelzijdige evenementenlocaties zowel in Nederland als België.

EVENTS

Met onze kennis, ervaring, daadkracht, en een hands-on mentaliteit creëren wij niet alleen een geslaagd evenement maar zetten we een totaal beleving neer!

Binnenkort een zakelijk event op de agenda staan?

LEES MEER

Particuliere events

Ook voor feestjes in de huiselijke sfeer, een bruiloft of verjaardagsparty is Van der Aalst Events úw aanspreekpunt.

LEES MEER

ONZE KLANTEN

Van personeelsfeest , product presentaties tot een event op uw eigen bedrijf.

Van aankleding, (sfeer)verlichting tot de catering. Alles wordt door ons tot in de puntjes verzorgd! Wij regelen met plezier uw feest.

WAAROM ZOU U ONS KIEZEN?

CONTACT

Dus, welke gelegenheid u ook wilt vieren, wij organiseren dit feest graag voor u!
Neem gerust contact op voor een (vrijblijvende) afspraak.

TELEFOONNUMMER

MOBIEL NUMMER

TELEFOONNUMMER

0497 515525

MOBIEL NUMMER

E-MAILADRES

info@vanderaalstevents.nl