OVER ONS2021-06-11T09:10:39+00:00

OVER ONS

Van der Aalst Events organiseert al ruim 25 jaar grootse evenementen in de Kempen én ver daarbuiten. Met onze jarenlange ervaring en deskundigheid creëren wij, samen met u, onvergetelijke herinneringen.

MOOIE SAMENWERKING

Van der Aalst Events werkt hiervoor vaak samen met een aantal vaste partners om de juiste beleving te creëren. Voor geschikte evenement locaties werken wij samen met meerdere veelzijdige betrouwbare partners, zowel in Nederland als in België.

Van der Aalst Events is een betrouwbare gesprekspartner voor de organisatie van uw event.

CONTACT
LEES MEER
LEES MEER

Op dit moment zijn er geen vacatures.

KLANTREVIEWS

“In goede samenwerking met Van der Aalst Events hebben wij een geslaagd evenement op de markt in Bladel kunnen organiseren. Van der Aalst Events is een professionele gesprekspartner, creatief, flexibel en erg meedenkend. Met materialen, aankleding en verlichting weten zij een juiste sfeer te creëren. Top!”

Rotary Club Bladel, Reusel-de Mierden

“Van der Aalst Events heeft als coördinator/organisator ons klanten congres met 150 relaties, gecombineerd met ons personeelsfeest met 650 gasten. Ron heeft ons compleet ontzorgd en de organisatie tot in detail verzorgd. Ron heeft oog voor detail en kan zich goed inleven in de wensen van de klant. Wij zijn een lastige klant door nog verschillende aanpassingen op het laatste moment te willen doorvoeren. Dit is voor Ron en zijn team geen enkel probleem, creatief en flexibel wordt hiermee omgegaan, een voorbeeld van klantgerichte dienstverlening! Wij kijken terug op 2 zeer geslaagde evenementen waarbij we van zowel onze relaties als personeel complimenten over de organisatie en de aankleding hebben ontvangen.”

Francois Baudoin, Directeur Kempenplus

NIEUWS

Lees hier ons laatste nieuws.

Festival aan huis

juli 26th, 2020|

Dit weekeinde geen live @tomorrowland maar dan halen we het naar huis.         [...]

Verjaardag

juli 12th, 2020|

We mochten weer doen wat we gaaf vinden. [...]

CONTACT

Dus, welke gelegenheid u ook wilt vieren, wij organiseren dit feest graag voor u!
Neem gerust contact op voor een (vrijblijvende) afspraak.

Ga naar de bovenkant