Wie is Van der Aalst Events?

Van der Aalst events is dé ultieme partner op het gebied van event organisatie! Onder het motto, uw zorg wordt onze zorg, gaan we aan de slag met het organiseren van een onvergetelijk evenement. Of u nu grootse plannen heeft of het liever toch wat kleiner houdt, Van der Aalst events biedt evenementen op maat.

 

Waarom het prettig samenwerken is met ons? Dit komt mede doordat we u alles onder één dak kunnen aanbieden. Van de juiste connecties tot bijpassend tafellinnen, u kunt het zo gek niet bedenken of we toveren het binnen no time uit onze hoge hoed. Maar natuurlijk ook het zorgvuldig samengesteld team symboliseert de kracht van Van der Aalst events. Waar de een zich meer specialiseert op het gebied van organisatie, blinkt de ander juist uit op technisch vlak.

Ook kunnen we u compleet voorzien van de benodigde verhuurmaterialen. Denk bij een feestje bijvoorbeeld aan een geschikte feesttent, verlichting en statafels. In overleg worden deze op locatie bezorgd en tevens weer opgehaald.

 

Heldere communicatie en persoonlijk contact benadrukken onze manier van werken. Dit betekent dat u samenwerkt met één aanspreekpunt gedurende het event. Deze teamplayer voorziet u van de nodige raad en daad en staat u bij voor, tijdens en na afloop van het event. We denken mee tot in detail en leveren hierdoor niet waar de klant om vraagt, maar juist waar de klant behoefte aan heeft.

Met een flinke dosis vakkennis, ervaring en de juiste middelen staan we klaar om u en uw gasten een ultieme beleving te bezorgen. Samen maken we er een memorabel event van!

Meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave?